Zpracování cookies

Náš e-shop a partneři potřebují Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli zobrazovat informace týkající se Vašich zájmů.

Odmítnout vše můžete zde.

Novinky v eshopu

arr315.5.2022  Nové fotky modelů Solido 1/18 a 1/43 Subaru Impreza 22B 1998 Subaru Impreza 22B #3 Lada Niva... arr320.4.2022Nové fotky modelů Ford Capri 1/18 MCG Modelcar Group Ford Capri Turbo Gr.5 #3 Ford Capri Turbo... arr31.4.2022Nové fotky modelů Solido 1/18 Toyota Supra MKIV A80 Coupe 1993 white Toyota Supra MKIV A80 Coupe... arr317.3.2022Nové fotky modelů Solido 1/18 Aston Martin DB5 1964 Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye... arr32.3.2022Nově v nabídce modely Škoda 1000 MB 1964 1/18 MCG Modelcar Group Škoda 1000 MB 1964 Nabídku modelů... arr311.2.2022Akční nabídka modelů Road Kings 1/18 Scania LBT 141 1976 Scania 143 Streamline Mercedes-Benz LPS... arr311.2.2022Akční nabídka modelů KK Scale 1/18 BMW M1 1978 Ferrari 365 GTC4 Coupe 1971 black Ferrari 365 GTC4... arr34.2.2022Nově v nabídce modely Spark 1/43 Rally Monte-Carlo 2022 Rally Monte Carlo 2022 Nabídku modelů si... arr33.2.2022Nové fotky modelů Solido 1/18 BMW E30 M3 racing green BMW E36 M3 black metallic Ford Mustang... arr325.1.2022Nové fotky modelů Subaru Impreza 555 1/18 Sun Star Subaru Impreza 555 #1 D.Andrea/F.Danilo Rallye... arr324.1.2022Nové fotky modelů Alfa Romeo1/18 Mitica Alfa Romeo 2000 Berlina 1971 Cerchi Millerighe Wheels blue... arr318.1.2022Nové fotky modelů Ford Escort RS Cosworth 1995 1/18 Ixo Models Ford Escort RS Cosworth Nabídku... arr38.1.2022Nové fotky modelů Solido 1/18 Autobianchi A112 MK5 BMW E36 M3 Dodge Challenger Ford Mustang... arr35.1.2022  Nové fotky modelů Solido 1/18 Renault Alpine A521 #31 Renault Alpine A521 #14 Nabídku modelů...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Světautíček CZ s.r.o., se sídlem Karlovarská 34, Plzeň, 301 00, IČ 05730945, zapsaná Krajským obchodním soudem v Plzni , oddíl C, vložka 33947. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru Mailchimp
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů