Zpracování cookies

Náš e-shop a partneři potřebují Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli zobrazovat informace týkající se Vašich zájmů.

Odmítnout vše můžete zde.

Novinky v eshopu

arr312.5.2023Nové fotky modelů Solido 1/18 McLaren F1 Team MCL36 #4 Renault Twingo MK1 1993 Subaru Impreza S5... arr310.5.2023Nové fotky modelů Norev 1/18 Mercedes-Benz 190 E 1984 Mercedes-Benz 560 SEL 1989 Mercedes-Benz... arr33.5.2023  Nové rally modely 1/18 v nabídce Škoda Felicia Kit Car #27 P.Sibera/P.Gross RAC Rally... arr34.4.2023Nové fotky modelů Solido 1/18 a 1/43 Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye Widebody 2020 Nissan GT-R... arr315.3.2023Nové fotky modelu Ferrari New Daytona SP3 Spider Closed 2022 1/18 Bburago Ferrari New Daytona SP3... arr33.3.2023Nové fotky modelů Norev 1/18 Citroen 2CV 6 Club 1982 Citroen 2CV Charleston 1983 Citroën GS... arr328.2.2023Nové katalogy modelů pro rok 2023 Katalogy Katalogy si prohlédněte po kliknutí na odkaz.... arr324.2.2023Nové fotky modelů Tatra 1/43 Premium ClassiXXs Tatra T138NT 6x6 tahač Tatra T148S1 sklápěč Tatra... arr324.2.2023Nové modely Škoda 1000 MB 1964 1/18 MCG Modelcar Group budou dostupné již v dubnu. Škoda 1000 MB... arr321.2.2023Nové fotky modelů 1/18 Ixo Models Rallye Monte Carlo 2022 Ford Puma Rally1 #19 Ford Puma Rally1... arr316.2.2023Nové fotky modelů Solido 1/18 a 1/43 BWT Alpine F1 Team A522 #31 Renault R5 Turbo #68 Lada Niva... arr310.2.2023Nové fotky závodních modelů Porsche 935, BMW 320 a Ford Capri 1/18 MCG Modelcar Group Porsche 935 J...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Světautíček CZ s.r.o., se sídlem Karlovarská 34, Plzeň, 301 00, IČ 05730945, zapsaná Krajským obchodním soudem v Plzni , oddíl C, vložka 33947. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru Mailchimp
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů