Novinky v eshopu

arr310.4.2021  Nové fotky modelů Kyosho 1/18 Rolls Royce Phantom I Jaguar E Type RHD 1961   Nabídku modelů... arr39.4.2021  Nové fotky modelů Solido 1/18 BMW M3 E36 Coupe Lightweight Citroen Type HY Service Berliet... arr37.4.2021  Akční nabídka modelů AUTOart Subaru Impreza 1/18 Nabídku modelů si prohlédněte po kliknutí na... arr311.3.2021  V nabídce nové modely GT Spirit na červenec - srpen GT Spirit 1/8 Modely si prohlédněte po... arr310.2.2021  Brzy skladem nové modely Solido 1/18  Ford Mustang GT 500 Alpine A310 Model si prohlédněte po... arr31.2.2021  Nové foto modelu GT Spirit 1/18  Mercedes-Benz CLK GTR Roadster 1998 Model si prohlédněte po... arr323.01.2021  Novinka v nabídce - Hyundai i20 Coupe WRC Modely si prohlédněte po kliknutí na odkaz.... arr304.01.2021  Novinka v nabídce - Škoda 706 1/43  Modely si prohlédněte po kliknutí na odkaz.... arr329.12.2020  Nové foto modelů GT Spirit 1/18  Shelby GT500 BMW M8 Gran Coupe 2020  McLaren 600 LT... arr320.11.2020  Nové foto modelu GT Spirit 1/18  RWB Body Kit *Bourgogne*  Model si prohlédněte po kliknutí na... arr313.11.2020  Nové foto modelu GT Spirit 1/18 Audi RS Q8 2020 Model si prohlédněte po kliknutí na odkaz.... arr34.11.2020  Nové fotky modelů Solido 1/18 Porsche 936/78 Porsche 935/78 McLaren F1 GTR Nissan GT-R...

Kontakty

Světautíček CZ s.r.o.
Martin Prantner
Přemyslova 23, Plzeň, 301 00
tel: 603 366 225, 371 650 625
napište nám

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Světautíček CZ s.r.o., se sídlem Karlovarská 34, Plzeň, 301 00, IČ 05730945, zapsaná Krajským obchodním soudem v Plzni , oddíl C, vložka 33947. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru Mailchimp
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů