Zpracování cookies

Náš e-shop a partneři potřebují Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli zobrazovat informace týkající se Vašich zájmů.

Odmítnout vše můžete zde.

Novinky v eshopu

arr328.9.2022Skladem nové akční modely 1/18 Minichamps, AUTOart a KK Scale Modely 1/18 ihned k... arr326.9.2022Nové fotky a video modelu Ferrari SF90 Stradale 2019 1/18 Bburago Ferrari SF90 Stradale 2019 Model... arr320.9.2022Nové fotky modelů Solido 1/18 Citroen HY Friterie CH'Ti Biloute Renault A110 1600s #5 BMW... arr317.9.2022Modely Brabham BT20 1/18 MCG Modelcar Group budou v prodeji cca koncem října. Brabham BT20... arr315.9.2022Nově v nabídce modely Škoda MTX 160 RS 1/43 Ixo Models Škoda MTX 160 RS #3 Škoda MTX 160 RS... arr311.9.2022Nové fotky modelů MCG 1/18 Lotus 72D #5 Lotus 72D #21 McLaren M23 #11 McLaren M23 #12 Nabídku... arr325.8.2022Nové fotky modelů MCG 1/18 Škoda 1000 MB 1964 Ford Escort RS Turbo Opel Kadett D GTE Nabídku... arr310.8.2022Nové fotky modelů Norev 1/18 Citroën DS 19 Cabriolet 1961 Honda CRX 1990 Mazda MX-5... arr38.8.2022Nové fotky modelů Spark 1/43 Rally Monte Carlo 2022 Ford Puma Rally1 #42 Ford Puma Rally1... arr331.7.2022Nové fotky modelů BMW 1/18 Minichamps BMW M3 2020 Safety Car BMW M3 2020 green BMW M4 2020... arr320.7.2022Nové fotky modelů Škoda 130 RS 1/24 Ixo Models Škoda 130 RS #41 Škoda 130 RS #31 Nabídku modelů... arr315.7.2022Nové fotky modelů Brabham BT20 1/18 MCG Modelcar Group Brabham BT20 #5 J. Brabham GP Mexico... arr314.7.2022Nové fotky modelů Mercedes-Benz 600 W100 1969 1/18 MCG Modelcar Group Mercedes-Benz 600 W100 1969...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Světautíček CZ s.r.o., se sídlem Karlovarská 34, Plzeň, 301 00, IČ 05730945, zapsaná Krajským obchodním soudem v Plzni , oddíl C, vložka 33947. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru Mailchimp
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů