Novinky v eshopu

arr329.7.2021  Nové fotky modelů 1/18 DNA Collectibles Subaru XT 1985 Ford F-150 SVT Lightening 2003 Nabídku... arr327.7.2021  Nové fotky vybraných novinek modelů 1/18 Audi Quattro A2 Mercedes-AMG GT Nabídku modelů si... arr315.7.2021  Novinky modelů Škoda Felicia Rally 1995 1/43 od Ixo Models Škoda Felicia Kit Car #20 Škoda... arr312.7.2021  Nové fotky modelu Audi RS 6 Avant Nogaro blue 1:18 GT Spirit Audi RS 6 Avant Nogaro... arr328.6.2021  Nové fotky modelů Toyota Celica GT-Four ST165 1/18 Ixo Models Toyota Celica GT-Four... arr328.6.2021  Nové fotky modelů Lada 2106 1976 1/18 Triple9 Collection Lada 2106 1976 bright green/brown... arr325.6.2021  Nové fotky modelů MG Metro 6R4 1/18 Ixo Models MG Metro 6R4 Nabídku modelů si prohlédněte po... arr318.6.2021  Nové fotky modelů Solido 1/18 Fiat 500 Taxi NYC 1965 Mercedes-Benz GLB X247 2019 Mercedes 190... arr314.6.2021  Nové fotky modelů DNA Collectibles 1/18 Audi A2 Color Storm 2003 orange Audi A2 Color Storm... arr313.6.2021  Modely Hyundai i20 Coupe WRC Rallye Catalunya 2019 a Alpine Renault A110 Tour de Corse 1973 1/18... arr330.5.2021  Nové fotky modelů Solido 1/18Peugeot 205 CTI MK1Peugeot 205 CTI MK1 Porsche 956LH Mercedes-Benz... arr326.5.2021  Nové fotky modelů závodních vozů Rallye Monza 2020 Modely Rallye Monza 2020 Nabídku modelů si... arr324.5.2021  Nové fotky modelů Hyundai i20 Coupe WRC Rally Monte Carlo 2020 1/18 od Ixo Models Hyundai i20... arr322.5.2021  Nové fotky modelů Ford Escort RS 1/18 od Ixo ModelsFord Escort RS CosworthNabídku modelů si... arr314.5.2021  Novinky modelů Škoda  1/18 v od Triple9 Collection Škoda 120LS a 105L Modely si prohlédněte po... arr39.5.2021  Nové fotky modelů Solido 1/18 Alpine A110 RGT Alfa Romeo GTV6 McLaren F1 GTR Porsche 935...

Kontakty

Světautíček CZ s.r.o.
Martin Prantner
Přemyslova 23, Plzeň, 301 00
tel: 603 366 225, 371 650 625
napište nám

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Světautíček CZ s.r.o., se sídlem Karlovarská 34, Plzeň, 301 00, IČ 05730945, zapsaná Krajským obchodním soudem v Plzni , oddíl C, vložka 33947. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru Mailchimp
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů