Novinky v eshopu

arr321.11.2018  V průběhu příštího týdne budou skladem nové modely Tatra 815 1/43   Tatra 815... arr3Dny dopravy zdarma 13. -15.11.2018  Akce dny dopravy zdarma se vztahuje na modely, které jsou skladem při objednávce nad 899,- Kč... arr310.11.2018  Akční ceny na modely Minichamps a další. Akční nabídka 1/18  ... arr32.11.2018  V prodeji jsou nové modely Norev, brzy budou skladem. Novinky Norev 1/18   Další novinky Norev... arr327.10.2018  Dnes naskaldněno velké množství modelů různých výrobců. AUTOart, Auto World, LS Collectibles,... arr327.10.2018  Brzy v prodeji nové modely Tatra 815   Tatra 815 S3 red Tatra 815 S3 orange Tatra 815... arr311.10.2018  Skladem nové modely Norev Norev 1/18 ... arr327.9.2018  Skladem Tatra  Ixo Models Tatra Phoenix Příští týden přijde nový model Abrex Škoda 130 RS... arr321.9.2018  Skladem nové modely Norev, Ixo models a opět skladem modely Solido.   Modely si prohlédněte... arr316.9.2018  Skladem velké množství nových modelů. Akční modely Kyosho, AUTOart, Sun Star, Auto World,...

Kontakty

Světautíček CZ s.r.o.
Martin Prantner
Karlovarská 34, Plzeň, 301 00
tel: +420 603 366 225, +420 371 650 625
napište nám
IČ: 05730945
DIČ: CZ05730945

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Světautíček CZ s.r.o., se sídlem Karlovarská 34, Plzeň, 301 00, IČ 05730945, zapsaná Krajským obchodním soudem v Plzni , oddíl C, vložka 33947. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru Mailchimp
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů