Zpracování cookies

Náš e-shop a partneři potřebují Váš souhlas s použitím souborů cookies, aby Vám mohli zobrazovat informace týkající se Vašich zájmů.

Odmítnout vše můžete zde.

Novinky v eshopu

arr323.1.2023Nově naskladněno mnoho akčních modelů 1/18 Mnichamps, KK Scale, MCG, Ixo, AUTOart a dalších Akční... arr318.1.2023Nová nabídka modelů Solido 1/18 Volkswagen Beetle Maggiolino BAJA 1975 Volkswagen T2 Pick-Up... arr312.1.2023Nové modely 1/43 a 1/18 od Ixo Models dostupné již v únoru Ford Escort RS Cosworth #9 BMW M3 E30... arr310.1.2023Nové fotky modelů Norev 1/12 a 1/18 Mercedes-Benz 300 SL 1954 BMW 330i 2019 BMW X5 2019 BMW X6 M... arr36.1.2023Nová nabídka modelů Praga V3S 1/43 Avtoistoria Praga V3S FEK Fekální vůz Praga V3S S1... arr35.1.2023Nová nabídka modelů 1/18 GT Spirit Brabus G900 Rocket Edition 2022 RWB 2015 Shelby Super Snake... arr314.12.2022Nové fotky modelů  1/43 Premium ClassiXXs Ikarus 256 Kraftverkehr Zittau white/red Ikarus 256... arr325.11.2022Nové fotky modelů  Mercedes-Benz 190 1/18 Triple9 Collection Mercedes-Benz 190 W201 Dutch Police... arr318.11.2022Nové fotky modelů Hyundai i30 1/18 MCG Modelcar Group Hyundai i30 N 2021 grey Hyundai i30 N 2021... arr33.11.2022Nyní skladem modely Tatra 613 a Dacia 1310 1/18 Triple9 Collection Tatra 613 Hasiči 1979 Tatra 613... arr320.10.2022Novinka v nabídce model Tatra 813 6x6 tahač přívěsů 1968 1/43 Ixo Models Tatra 813 6x6 tahač... arr318.10.2022Nové fotky modelů Ixo Models 1/43 Škoda Favorit #9 Škoda Favorit #11 Ford Escort RS Cosworth... arr311.9.2022Nové fotky modelů MCG 1/18 Lotus 72D #5 Lotus 72D #21 McLaren M23 #11 McLaren M23 #12 Nabídku... arr325.8.2022Nové fotky modelů MCG 1/18 Škoda 1000 MB 1964 Ford Escort RS Turbo Opel Kadett D GTE Nabídku...

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Světautíček CZ s.r.o., se sídlem Karlovarská 34, Plzeň, 301 00, IČ 05730945, zapsaná Krajským obchodním soudem v Plzni , oddíl C, vložka 33947. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru Mailchimp
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů